Follow @HannesJohnson

October 10th, 2008 @ 1:48 |

Barcelona Tour 2008 – part 6 – Sónar 2008 by night

Fyrsti dagur Sónar 2008 með fullri dagskrá – fullt af góðu stöffi: Yelle, Justice, Frankie Knuckles… Þar sem maður er náttúrulega atvinnu djammari þá tókst mér að misstíga mig – occupational hazard.

Hannes - Just walkin'... I am official station Pen and paper I am Hannes, I'm a code monkey Aðgangur bannaður fyrir fólk með dökkt hár Iceland Airwaves 2006 - Reykjavik Art Museum Just grillin'... Maple grilling Here fishy, fishy... Attention: Keep gun holstered. Side view mirror FIRE KILLS CHILDREN! Erpur Blazroca - I am Hannes, I'm creative Iceland Airwaves 2005 - Nasa Gin and tonic Nonnabátur í rústi Landakotskirkja Picking berries Mary Jane vodka Inter Rail - Russian train Eiffel Tower Ferrari Entrance to Internet Hostel Rock am Ring 2004 - Linkin Park Turn me on

 

© 2018 Hannes · Hafðu samband / Contact me